Vertrek met een gerust gevoel op reis en controleer de belangrijkste dingen. Samen met Wonisafaris kunt u deze voorbereiding uitvoeren. Wij kijken samen met u naar de Visums, het reisadvies en de vaccinaties die nodig zijn voor uw reis. Zo bent u optimaal voorbereid en vertrekt u met de juiste informatie. Wonisafaris wenst u een prettige reis

 

Veelgestelde vragen

Bekijk onze laatste nieuwsbrief op onderstaande link :

Nieuwsbrief Wonisafaris

Een van de grote sterktes van Wonisafaris zijn de reizen naar Afrika in familieverband met aandacht voor de kinderen. Yves en Ann gaan elk jaar op safari met hun dochter Emma. Hun vakantie (Safari) ervaringen zijn de basis waarop familiesafari’s gebaseerd en uitgewerkt worden om zo een unieke familievriendelijke safari te creëren.

De jaarlijkse gnoe- en zebra migratie is een trektocht van duizenden kuddes. Zij steken de vlaktes van Kenia en Tanzania over op zoek naar water en het meest verse groene gras. Deze cyclus is gekend als één van de grootste zoogdiermigraties van deze wereld en is adembenemend om te zien! Maak een afspraak met een van onze safari architecten en we maken voor u de gepaste reis.

Wij kunnen u een voorgeprogrammeerde GPS meegeven met de coördinaten van de accommodaties . Zo kan u zonder stress genieten van de rit.

 

Wenst u in alle rust te wachten op uw vlucht? Dan kunnen we voor u toegangskaarten bezorgen voor de lounge in Zaventem.

Voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken en alle andere bijzondere momenten die voor u de moeite waard zijn om gevierd te worden, vormt het unieke en romantische decor van Afrika de perfecte achtergrond.

Om u gasten een cadeau idee te geven, kunnen we een persoonlijke pagina op onze website aanmaken voor u, toegankelijk via een persoonlijke code. Zo kunnen famillie en vrienden reischeques aankopen om de reis mee te financieren. Voor meer informatie over deze dienst  neemt u best contact met ons op .