Botswana wordt vaak beschouwd als de ultieme safaribestemming in Afrika. De jachtdieren zijn er uitstekend, er is slechts een klein aantal kampementen en verblijfshutten en het landschap is ongeëvenaard. Botswana is altijd erg voorzichtig geweest met het ontwikkelen van kampementen en om die reden is er slechts een klein aantal gastenverblijven in het land. Alle kampen zijn uniek, zowel qua karakter als qua locatie – sommige zijn in bomen gebouwd en weer andere staan op stelten boven verdronken land. Geen van de kampementen is omringd door hekken; u moet dan ook niet verbaasd opkijken als u ineens een olifant buiten uw tent ziet. Botswana heeft de naam duur te zijn en de meest luxe hutten zijn dan ook niet goedkoop. Maar u krijgt wel waar uw geld – een prachtig kamp in een ongerepte omgeving. Als u niet het budget hebt voor de kampementen aan de bovenkant van de markt, dan weten wij nog vele andere wegen om het land te verkennen. Safari’s per mobiele camping zijn een uitstekende optie, aangezien enkele van de minder bekende kampementen zich in de nationale parken bevinden. Wij kennen alle kampen uit eigen ervaring en kunnen een reisschema op maat opstellen dat zowel bij uw belangstellingssfeer als bij uw budget past.

Botswana staat bekend als een van de laatste onaangeroerde en niet verpeste plekken in Afrika. Het is een land van tijdloze schoonheid en u vindt overal wild. Alleen al om die reden is het een niet te missen bestemming op uw rondreis door Afrika. Wat Botswana anders maakt dan andere Afrikaanse landen is dat het geen massatoerisme kent. De meeste safarigebieden in Botswana werken met grote privéconcessies die worden gemeten in mijlen, niet in hectares. In veel gevallen is de capaciteit beperkt tot twintig mensen of minder en dan voelt het al snel als “wij hadden de hele plek voor onszelf!”

Botswana bezienswaardigheden

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Leer meer over Botswana

accomodaties-botswana

ACCOMODATIES

Waar kunt u verblijven

reisinformatie Wonisafaris

REISINFORMATIE

Alles wat u moet weten

Bekijk ons aanbod reizen voor Botswana

Safari reizen Botswana

Groepsreis: Wildlife Breakaway 15d/13n

Botswana wordt vaak beschouwd als de ultieme safari bestemming in Afrika.  

Privé safari: Botswana focus 9d/8n

Botswana wordt vaak beschouwd als de ultieme safari bestemming in Afrika.

Niet gevonden wat u zocht?

Geen probleem. Onze Afrika safari experts kijken graag, samen met u, naar uw wensen en stellen uw volgende Afrikareis met u samen. Onze tips en ervaring zorgen ervoor dat u ultiem kunt genieten van uw groeps- of individuele reis.