Verken de pracht en praal van Namibië in internationaal gezelschap.(min 4 pers. – max 12 pers.)

Printvriendelijke versie

PERIODE  13, 28* okt 2019  *Duitstalige gids
VANAFPRIJS 2175 euro per persoon. (exclusief internationale vluchten)
INCLUSIEF
Engelstalige gids
logies zoals vermeld of gelijkwaardig
Maaltijden zoals vermeld in het programma
EXCLUSIEF
Persoonlijke uitgaven, maaltijden en dranken, fooien
Internationale vluchten
Opionele activiteiten
Visa
Reisbijstandverzekering (aan te raden)

Voor deze reis adviseren we om diverse inentingen te voorzien alvorens uw reis aanvangt. Meer informatie kunt u krijgen in een van onze kantoren. Kijk voor meer informatie over deze reis op onze landpagina of verder in ons reisoverzicht. Wij wensen u alvast een schitterende vakantie toe.

1

DAG 1 Windhoek

Na aankomst op de luchthaven van Windhoek wordt u opgewacht door onze plaatselijke agent en naar uw hotel gebracht. Uw gids zal daar op u wachten en met u al een verkennende wandeling maken door de stad. U verblijft in Klein Windhoek Guesthouse of gelijkwaardig.

2-3

DAG 2-3 Windhoek- Sossusvlei ontbijt, lunch

Vandaag gaat u op weg naar het Namib Naukluft National Park, dat wordt beschouwd als de oudste woestijn in de wereld. De volgende dag volgt een bezoek aan Sossusvlei, Deadvlei en de Sesriem Canyon. U verblijft in Agama River Camp of gelijkwaardig.

4

DAG 4 Sossusvalei -Swakopmund ontbijt, lunch

Het grootste gedeelte van de dag wordt gespendeerd met het rijden door de Namib Naukluft National Park, onderweg naar Swakopmund. De woestijn is het huis van een paar zeldzame planten en dieren. In de namiddag komt u aan in de charmante kustplaatsje Swakopmund. Daar kan u deelnemen aan een paar optionele excursies of gewoon genieten van de sfeer. U verblijft in Hotel a la Mer of gelijkwaardig. Optionele activiteiten zoals: quad biking, living desert tour, tandem sky diving… kunnen op voorhand bijgeboekt worden. (prijs op aanvraag)

5

DAG 5 Swakopmund ontbijt

Een vroeg vertrek naar Walvis Bay Waterfront, voor een tocht met de kayak. Vanuit Pelican Point duurt het tochtje ongeveer 2 uur afhankelijk van de weersomstandigheden. In de namiddag kan u weer deelnemen aan optionele activiteiten. U verblijft nogmaals in Hotel a la Mer of gelijkwaardig.

6

DAG 6 Damaraland ontbijt

Vandaag laat u de Atlantische kust achter u en rijd terug landinwaarts, op weg naar Spitzkoppe. Een wandeling brengt u naar de historische muurschilderingen van de Bosjesmannen. u overnacht in Omaruru Guesthouse of gelijkwaardig.

7

DAG 7 Bushman experience ontbijt, lunch

 Vandaag vindt er een culturele ontmoeting plaat smet de Bosjesmannen community. Kom alles te weten over het leven op de plaatselijke boerderij. In de namiddag volgt nog een bezoek aan een distilleerderij, waar je huisgemaakte producten kan proeven.
8-9

DAG 8-9 Etosha National Park ontbijt, lunch

 Deze 2 dagen spendeert u in het Etosha National Park met verschillende game drives, om op zoek te gaan naar allerlei wild zoals de “Big 5”, zebra’s cheeta’s enz. U verblijft in Toshari Lodge of gelijkwaardig.
10

DAG 10 Windhoek ontbijt, lunch

Door het mooie landschap onderweg naar Windhoek, met enkele stops onderweg om van het landschap te genieten. Het afscheid diner in het legendarische Joe’s Beerhouse mag zeker niet ontbreken. U verblijft in Klein windhoek Guesthouse of gelijkwaardig.

11

DAG 11 Windhoek ontbijt

De mooie reis eindigt na het ontbijt. U wordt op tijd naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht terug naar huis.

De geselecteerde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Als een accommodatie niet beschikbaar is zullen we een gelijkwaardig of beter alternatief voor u reserveren.

Klein Windhoek Guesthouse

3,0 waardering gebaseerd op 1.234 waarderingen
Windhoek, Namibië

...

Topvoorzieningen

 • Zwembad / plunchpool
 • Hotelbar
 • Restaurant
 • Rookvrije kamers
 • Terras
 • GratisWifi
 • Hotel a La Mer

  4,0 waardering gebaseerd op 1.234 waarderingen
  Swakopmund, Namibië

  ...

  Topvoorzieningen

 • Bagageservice
 • Hotelbar
 • Souvenirwinkel
 • Rookvrije kamers
 • Terras
 • Badkamer met douche
 • GratisWifi
 • Massage
 • Schoonheidscentrum
 • Voor meer informatie over deze schitterende reis kunt u onderstaande documentatie bekijken of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en onze Afrika experts helpen u op weg naar uw volgende droomvakantie.

  Printvriendelijke versie

  Of contacteer ons voor persoonlijk advies: