Je reis begint Swakopsmund. Beleef adembenemende zandduinen in de Namibische woestijn en ga verder naar Etosha voor prachtige safari. Oefen je dieren in het wild in de voortreffelijke Okavango-delta en het Chobe National Park in Botswana, voordat je je safari beëindigt bij Victoria Falls in Zimbabwe.

De Southern Skies gaat door in omgekeerde richting.

Print versie

 

VERTREK Zie afreisdatum voor periode 2020
TOUR CODE LA-JENNS (noord) of LA-JENSS (zuid)
VANAF PRIJS € 2959
EIGENSCHAP Kleine internationale groep min 4, max 12 personen
INCLUSIEF Alle maaltijden zoals gespecificeerd

Ervaren Engelstalige chauffeur/gids

Transport in een volledig uitgerust safari voertuig

Activiteiten voorgesteld in het programma

Accommodaties zoals beschreven of gelijkwaardig

EXCLUSIEF Fooien aan kruiers, chauffeur en gidsen

Alle persoonlijke uitgaven zoals dranken, telefoon …

Internationale vluchten

Lokale betalingen €155

Duits of Franstalige gids €75 pp

Annulatie en/of bijstands verzekering (aangeraden!!!)

Inentingen, meer info bij je huisarts of Tropisch instituut

VISUM Paspoort met een geldigheid van minstens 6 maanden te rekenen vanaf dag van vertrek uit Namibië.

Ouders die met kinderen jonger dan 18 jaar naar Namibië reizen moeten een kopie van het geboortecertificaat van het kind in het Engels bij zich hebben. Vraag uw gemeentebestuur een meertalig geboortecertificaat, dat ook in het Engels is opgesteld.

Indien niet beide ouders meereizen, is ook een schriftelijke toestemming van de niet aanwezige ouder of ouders nodig, eveneens in het Engels. U kan dit zelf opstellen en de handtekening laten legaliseren bij uw gemeentebestuur.

Voor meer informatie: http://diplomatie.belgium.be/nl/

1-2

DAG 1 & 2 Swakopmund, Namibië

Ontbijt op dag 2

Bij aankomst wordt u opgewacht en overgebracht naar uw hotel: hotel a la Mer in Swakopmund. Een charmant stadje aan de Namibische kust tussen de uitgestrektheid van de woestijn en de uitgestrektheid van de oceaan. De rest van de dag heb je de mogelijkheid om een ​​aantal van de vele optionele activiteiten die worden aangeboden te ervaren. De volgende dag wordt de middag vrijelijk doorgebracht om deel te nemen aan optionele activiteiten of om gewoon de sfeer van dit kleine, schilderachtige Duitse stadje op te snuiven en te genieten van het mooie strand.

3

DAG 3 Damarland, Namibië

Ontbijt-lunch

Als je de koude Atlantische kustlijn achter u laat, rijdt u landinwaarts over de woestijnvlaktes naar Spitzkoppe, een iconische groep gebogen granieten bergen met levendige kleuren. Na een wandeling tussen de rotsen om de schilderijen en gravures van de oude Bosjesmannen te bekijken, gaat u verder naar de stad Omaruru waar u overnachten in Omaruru Guest House. ’s Middags een stop bij de plaatselijke distilleerderij en kleine wijnkelder om wat van zijn eigen producten te proeven. Eenmaal een missiestation, heeft de nederzetting een grote historische betekenis en is uitgegroeid tot een artistiek centrum voor lokale ambachten en kleine industrieën.

4

DAG 4 Omaruru - Himba Village, Namibië

Ontbijt

Op uw reis vandaag vertrekt u richting Kamanjab waar u ’s middags een Himba-dorp verkennen. Dit is een reis van cultuuruitwisseling, leren en begrijpen van de wegen van de laatste traditionele stam in Namibië, de Ova-Himba. Overnachting in Oppi Koppi Restcamp of gelijkwaardig.

5

DAG 5 Kamanjab - Etosha NP, Namibië

Ontbijt-lunch-diner

Na uw culturele ervaring in Kamanjab gaat u naar Etosha National Park. Etosha Game Park werd uitgeroepen tot Nationaal Park in 1907 en het is de thuisbasis van ongeveer. 114 soorten zoogdieren, 340 soorten vogels, 110 soorten reptielen, 16 soorten amfibieën en, verrassend genoeg, één soort vis. Overnachting (3x) in Okaukuejo of gelijkwaardig.

6-7

DAG 6 & 7 Etosha National Park, Namibië

Ontbijt-lunch

De volgende twee dagen zij gevuld met gamedrives in de hoop leeuw, luipaard, olifant en neushoorn te zien, evenals jachtluipaarden, giraffen, zebra’s en de vele verschillende soorten antilopen die het park te bieden heeft. Uw nachten worden doorgebracht in de verlichte waterpoelen die de verschillende nachtdieren van het park tegenkomen als ze te drinken komen.

8

DAG 8 Etosha NP - Kavango River, Namibië

Ontbijt-lunch

De reis gaat verder naar het oosten terwijl u langs de Caprivistrook naar de stad Rundu rijd. Vervolg de weg naar Kaisosi River Lodge en breng een ontspannende middag door in uw lodge ( Okaukeujo of gelijkwaardig) aan de oevers van de Kavango-rivier. Optionele activiteiten zoals een bezoek aan het Mbunza Living Museum, een traditionele culturele school en een gemeenschappelijke onderneming voor de lokale Kavango-bevolking, of een cruise bij zonsondergang zijn beschikbaar.

9-10

DAG 9 & 10 Kavango river-Okavango Delta, Botswana

Ontbijt-lunch-diner

Verlaat Namibië voor Etsha13, aan de westgrens van de Okavango-delta in Botswana. In tegenstelling tot andere delta’s, stroomt het de Kalahari-woestijn in zonder de kust te bereiken, wat het uniek maakt. De volgende dag wordt doorgebracht met het verkennen van het netwerk van waterpaden die door de dikke vegetatie in Mokoro’s (traditionele kano’s) lopen en een verscheidenheid aan vogels en dieren in het wild ontdekken. Stop bij een afgelegen eiland om een ​​begeleide wandeling van 1½ uur te maken, in de hoop olifanten, waterbokken of andere dieren in dit water gevulde paradijs te zien. Overnachting in Guma Lagoon Camp of gelijkwaardig.

11

DAG 11 Okavango Delta-Caprivi, Namibië

Ontbijt-lunch-diner

U verlaat Botswana en rijd de westelijke grens van de Okavango-delta op voordat u teruggaat naar Namibië en door de Caprivi naar ons kamp (Camp Kwando of gelijkwaardig) aan de oevers van de Kwando-rivier rijden. Onderweg naar het kamp gaat u op gamedrive naar het Mahangu National Park, rijk aan fauna en flora. In het park heb je de kans om wild te spotten zoals olifanten, nijlpaarden, buffels en vele soorten antilopen. Voor vogelspotters biedt het Mahangu National Park meer dan 420 verschillende vogelsoorten.

12-13

DAG 12 & 13 Chobe National Park, Botswana

Ontbijt- lunch(dag 12)- diner(dag 12)

De volgende ochtend rijdt u langs de Caprivi en steekt u de grens terug over naar Botswana, Kasane, de poort naar het Chobe National Park, het op een na grootste nationale park in Botswana van 10.566 km2. Nadat u zich in uw lodge hebt gevestigd, heeft u de rest van de dag ter vrije besteding of om deel te nemen aan optionele activiteiten. De volgende dag staat u vroeg op voor een ochtend gamedrive in het Chobe National Park, dat een van de grootste olifantenconcentraties op het Afrikaanse continent heeft. In de middag gaat u op een cruise op de Chobe-rivier, een echt onvergetelijke ervaring en een van de beste manieren om de natuur en de spectaculaire zonsondergang te bekijken.

14

DAG 14 Chobe-Victoria Falls, Zimbabwe

Ontbijt-lunch

Voortzetting van de reis verlaat u Botswana en rijden naar Victoria Falls in Zimbabwe. Je gids neemt je mee op een tour langs de machtige Victoria Falls, bekend bij de lokale Kololo-stam, zoals Mosi, oa Tunya – ‘the Smoke that thunders’. In de middag heeft een ontspannende zonsondergang cruise op de machtige Zambezi rivier.

15

DAG 15 Victoria Falls, Zimbabwe

Ontbijt

Uw safari eindigt na het ontbijt, wanneer u wordt overgebracht naar Victoria Falls Airport. We hopen je op een dag weer te mogen verwelkomen op een van onze andere Afrikaanse avonturen.

De geselecteerde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Als een accommodatie niet beschikbaar is zullen we een gelijkwaardig of beter alternatief voor u reserveren.

Klein Windhoek Guesthouse

3,0 waardering gebaseerd op 1.234 waarderingen
Windhoek, Namibië

...

Topvoorzieningen

 • Zwembad / plunchpool
 • Hotelbar
 • Restaurant
 • Rookvrije kamers
 • Terras
 • GratisWifi
 • Hotel a La Mer

  4,0 waardering gebaseerd op 1.234 waarderingen
  Swakopmund, Namibië

  ...

  Topvoorzieningen

 • Bagageservice
 • Hotelbar
 • Souvenirwinkel
 • Rookvrije kamers
 • Terras
 • Badkamer met douche
 • GratisWifi
 • Massage
 • Schoonheidscentrum
 • Prijs vanaf 4 personen €2959 – singelsupplement €639

  Lokale betalingen €155  – Duitse of Franstalige gids €75 pp

  afreis datum taal afreis datum taal
  26/01/2020 Engels 20/08/2020 Duits
  9/02/2020 Engels 30/08/2020 Engels
  23/02/2020 Engels 6/09/2020 Duits
  1/03/2020 Duits 14/09/2020 Engels
  15/03/2020 Engels 16/09/2020 Duits
  7/04/2020 Engels 19/09/2020 Engels
  12/04/2020 Duits 3/10/2020 Duits
  24/05/2020 Engels 11/10/2020 Engels
  14/06/2020 Engels 19/10/2020 Engels
  26/06/2020 Duits 26/10/2020 Duits
  8/07/2020 Frans 7/11/2020 Duits
  10/07/2020 Engels 24/11/2020 Engels
  25/07/2020 Duits 9/12/2020 Frans
  1/08/2020 Engels 22/12/2020 Engels
  8/08/2020 Duits