Deze Kenia reis omvat de meeste hoogtepunten van het land en eindigen doen we aan de Indische oceaan in Mombasa. Kenia is veruit de Safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de big 5 ( Olifant, Neushoorn, Buffel, Luipaard en Leeuw) en beleef  je de grote trek van dichtbij…

‘Een eindeloze savanne waarop een  kudde Zebra’s graast, terwijl een leeuw in het half hoge gras op de loer ligt. Of een eenzame accaciaboom die zich bij zonsondergang aftekent tegen de roodgele hemel. Dit is een schouwspel dat u minstens één keer in uw leven gezien moet hebben.’

Maar niet alleen dierenliefhebbers komen aan hun trekken in Kenia. Ook de mooie gevarieerde landschappen zullen u weten te bekoren. Het gaat van schrale woestijnsteppes naar uitgestrekte Savannes en prachtige meren en indrukwekkende bergen en eindig al dit moois in je luie stoel op een parelwit zandstrand aan de Indische Oceaan….  dit dankzij Woni Safaris……

VERTREK

PRIJS

Te bespreken met u

Vanaf 2932€

INCLUSIEF
Alle maaltijden zoals gespecificeerd
Transport in een minibus 7 seater met Engelstalige gids chauffeur.
Met een pop-up roof. MAX 6 pers per voertuig
Flying doctors tijdens de gamedrives en in de nationale parken wat recht geeft op 1 luchtevacuatie naar Nairobi Hospital. Medische kosten niet inbegrepen!!!
Gekoeld mineraal water
Inkomgelden van de Nationale parken ,musea en special intrests voorgesteld in het programma
EXCLUSIEF
Alle persoonlijke uitgaven zoals drankjes, wasservice, telefoon, enz
Fooien aan kruiers , chauffeur en gidsen
Visum

Vluchten Brussel-Nairobi/Mombasa-Brussel

Annulatie- en/of reisverzekeringen ten strengste aangeraden!!
Inentingen meer info bij je huisarts of op het Tropisch instituut

Voor deze reis adviseren we om diverse inentingen te voorzien alvorens uw reis aanvangt. Meer informatie kunt u krijgen in een van onze kantoren. Kijk voor meer informatie over deze reis op onze landpagina of verder in ons reisoverzicht. Wij wensen u alvast een schitterende vakantie toe.

1

Dag 1: NAIROBI diner

Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport en na het ophalen van de bagage en de reisformaliteiten worden jullie opgewacht en verwelkomd door Woni Safaris. Wij brengen jullie naar het gekozen hotel voor overnachting.

EKA HOTEL– Superior

BOULEVARD HOTEL – Standaard

2

Dag 2 - NATIONAAL PARK MOUNT KENYA Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt begint de safari. Jullie rijden doorheen het rijke landbouwgebied van centraal Kenia en komen op tijd voor de lunch aan op de accommodatie. Vanop het balkon van de lodge kunt u wilde dieren in hun natuurlijke habitat bekijken. Het diner en overnachting in de accommodatie.

SERENA MOUNTAIN LODGE – Superior

THE ARK LODGE – Standaard

3+4

Dag 3 en 4 - NATIONAAL PARK SAMBURU Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt rijden jullie langs de evenaar. Op een heldere dag kunnen jullie de besneeuwde toppen van de Mount Kenia zien, met zijn 5 199 meter boven de zeespiegel de tweede hoogste berg van Afrika. Jullie komen op tijd aan voor de lunch in de accommodatie. Gamedrives ( dag 3: 1 safari rit ,   dag 4: 2 safari ritten) waarop jullie opzoek gaan naar de Big 5, maaltijden en overnachtingen in de accommodatie.

SAMBURU SIMBA LODGE – Superior

SAMBURU SOPA LODGE – Standaard

5

Dag 5 - LAIKIPIA Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt rijden jullie naar het evenaarsdorpje Nanyuki waar jullie op tijd voor de lunch aankomen in de accommodatie. In de late namiddag staat er een safaritocht op het programma. Diner en overnachting in de accommodatie.

SWEETWATERS TENTED CAMP – Superior

RHINO WATCH LODGE – Standaard

​​

6

Dag 6 - NATIONAAL PARK LAKE NAKURU Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt, naar de Grote Riftvallei waarin jullie afdalen en op tijd aankomen in de accommodatie voor de lunch. In de late namiddag staat er een gamedrive ( Safari rit) gepland. Nakuru staat gekend voor zijn neushoorns en luipaarden. Diner en overnachting in de accommodatie.

SOPA NAKURU– Superior

LAKE NAKURU LODGE – Standaard

7

Dag 7 - NATIONAAL RESERVAAT MAASAI MARA Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt neemt Woni Safaris jullie mee naar het wereldberoemde nationaal reservaat Maasai Mara waar we stoppen voor de lunch in de vorm van een picknick. Onderweg kunnen jullie verschillende wilde dieren spotten. In de late namiddag komen we aan de accommodatie. Diner en overnachting in de accommodatie.

MARA SERENA SAFARI LODGE – Superior

ILKELIANI TENTED CAMP – Standaard

​​

8

Dag 8 - NATIONAAL RESERVAAT MAASAI MARA Ontbijt-Lunch-Diner

Een vroege start. Thee en/of koffie met een koekje worden voorzien. Daarna gaan jullie bij het aanbreken van de dag wilde dieren zoeken die net ontwaken of een slaapplaats zoeken. Waarna u naar de accommodatie terugkeert voor een uitgebreid ontbijt. De rest van de voormiddag staat er niets op het programma. U kunt zelf kiezen hoe u deze vrije uren invult. In de late namiddag vertrekken we voor een late namiddag safaritocht. Diner en overnachting in de gekozen accommodatie

9

Dag – 9 LAKE NAKURU Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt rijden jullie naar Lake Nakuru, hier vind je veel bloemenkwekerijen. We zorgen er voor dat u op tijd voor de lunch aankomt bij de accommodatie. De rest van de namiddag zijn jullie vrij ( een facultatieve boottocht op het meer is altijd leuk). Diner en overnachting in de accommodatie.

LAKE NAIVASHA SIMBA LODGE – Superior

SOPA NAIVASHA– Standaard

10+11

Dag 10 en 11 - NATIONAAL PARK AMBOSELI Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt rijden jullie naar het gebied rond de Kilimanjaro berg ( Afrika’s hoogste berg). Jullie komen op tijd  aan voor de lunch en een verblijf van twee nachten. Op het programma staat een  late namiddag safaritocht. Op  dag 11 staan er 2 Gamedrives op het programma en een bezoek aan een lokaal dorp van Masaai waar Woni Safaris een  schooltje heeft gebouwd. Maaltijden en overnachtingen in de accommodatie.

AMBOSELI SERENA SAFARI LODGE – Superior

SENTRIM AMBOSELI TENTED CAMP – Standaard

12

Dag 12 - NATIONAAL PARK TSAVO WEST Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt rijden jullie naar het westen van Tsavo waar jullie op tijd aankomen voor de lunch in de accommodatie. In de late namiddag staat er een Safaritocht op het programma. Diner en overnachting in de accommodatie.

KILAGUNI SERENA SAFARI LODGE – Superior

ASHNIL ARUBA LODGE- Standaard

13

Dag 13 - KUST VAN KENIA, MOMBASA Ontbijt-Diner

Na het ontbijt nemen we u jullie mee naar  de Indische Oceaan meer bepaalt de regio Mombasa, waar we ongeveer ‘s middags aankomen. De rest van de namiddag hebt u vrij en kunt u genieten van het strand, de Indische Oceaan en andere hotelactiviteiten. Diner en overnachting in de accommodatie.

SERENA BEACH HOTEL & SPA – Superior

SEVERIN SEA LODGE – Standaard

14

Dag 14 – NAIROBI Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt brengen we jullie naar de internationale luchthaven van Moi waar jullie op het vliegtuig stappen naar Nairobi ( inbegrepen in de prijs). Wanneer jullie aankomen is er een lunch gepland in Karen Blixen Coffee Garden. Hierna volgt een “Out of Africa” tour met bezoeken aan het Karen Blixen Museum en Giraffe Center. Vervolgens brengen we jullie  naar het hotel waar jullie zich kunnen opfrissen. Diner is vandaag in het wereldberoemde Carnivore Restaurant. Overnachting in de accommodatie.

EKA HOTEL– Superior

BOULEVARD- Standaard

15

Dag 15 - TERUGREIS ontbijt

Na het ontbijt  brengen we jullie  naar Jomo Kenyatta International Airport voor jullie vlucht terug. ( +/- 3 uur voor afreis). Einde van deze mooie reis

​​

hier komen de bijpassende hotels te staan

Een privereis is een sublieme ervaring waarbij ieder moment van de dag zorgvuldig met u wordt gekozen. Het spreekt voor zich dat wij dit van begin tot eind met u overlopen zodat uw wensen optimaal vertaald worden in de reis. Indien u interesse heeft in een privereis kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij contacteren u vervolgens voor een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating