In deze Afrika reis zitten enkele hoogtepunten van het land . Kenia is veruit de Safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de big 5 ( Olifant, Neushoorn, Buffel, Luipaard en Leeuw) en beleef  je de grote trek van dichtbij…

‘Een eindeloze savanne waarop een  kudde Zebra’s graast, terwijl een leeuw in het half hoge gras op de loer ligt. Of een eenzame accaciaboom die zich bij zonsondergang aftekent tegen de roodgele hemel. Dit is een schouwspel dat u minstens één keer in uw leven gezien moet hebben.’

Maar niet alleen dierenliefhebbers komen aan hun trekken in Kenia. Ook de mooie gevarieerde landschappen zullen u weten te bekoren. Het gaat van schrale woestijnsteppes naar uitgestrekte Savannes en prachtige meren en indrukwekkende bergen en  dit dankzij Woni Safaris……

VERTREK

PRIJS

Te bespreken met u

Vanaf 1822€

INCLUSIEF
Alle maaltijden zoals gespecificeerd
Transport in een minibus 7 seater met engelstalige gids chauffeur.
Met een pop-up roof. MAX 6 pers per voertuig
Flying doctors tijdens de gameviewingdrives en in de nationale parken wat recht geeft op 1 luchtevacuatie naar Nairobi hospital. Medische kosten niet inbegrepen!!!
Gekoeld mineraal water
Inkomgelden van de Nationale parken ,musea, en special intrests voorgesteld in het programma
EXCLUSIEF
Alle persoonlijke uitgaven zoals drankjes, wasservice, telefoon, enz
Fooien aan kruiers , chauffeur en gidsen

Internationale vluchten

Visum ( 51 usd op voorhand via deze link )
Annulatie- en/of reisverzekeringen ten strengste aangeraden!!
Inentingen meer info bij je huisarts of op het Tropisch instituut

Voor deze reis adviseren we om diverse inentingen te voorzien alvorens uw reis aanvangt. Meer informatie kunt u krijgen in een van onze kantoren. Kijk voor meer informatie over deze reis op onze landpagina of verder in ons reisoverzicht. Wij wensen u alvast een schitterende vakantie toe.

1

Dag 1: NAIROBI

Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport worden jullie na het ophalen van de bagage en formaliteiten opgewacht en verwelkomd door Woni Safaris. Onze chaufeur brengt jullie voor overnachting naar de accommodatie.

Standaard : Boulevard Hotel

Superior : Eka hotel

2

Dag 2: LAIKIPIA ( Ol Pejeta Conservancy ) Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt begint de safari. Jullie rijden naar het evenaarsdorpje Nanyuki waar jullie op tijd aankomen voor de lunch in de accommodatie. In de late namiddag staat er een eerste safaritocht op het programma op zoek naar de big 5.  Diner en overnachting  in de accommodatie.

Standaard : Rhino Watch Lodge

Superior : Serena Sweetwaters Tented Camp

3

Dag 3: NATIONAAL PARK LAKE NAKURU Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt rijden jullie naar de Grote Riftvallei. Waar jullie op tijd aankomen voor de lunch in de accommodatie. In de late namiddag staat er een Gameviewing tocht op het programma. Diner en overnachting in de accommodatie.

Standaard : Lake Nakuru Lodge

Superior : Sopa Nakuru

4

Dag 4: NATIONAAL RESERVAAT MAASAI MARA Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt nemen we jullie mee naar het wereldberoemde nationaal reservaat Maasai Mara. Lunch is in de vorm van een Pick Nick. Onderweg kunnen jullie verschillende wilde dieren spotten. In de late namiddag bereiken we de accomodatie. Diner en overnachting in  de accommodatie.

Standaard : Ilkeliani Camp

Superior : Mara Serena Safari Lodge

5

Dag 5: NATIONAAL RESERVAAT MAASAI MARA Ontbijt-Lunch-Diner

Een vroege start. Thee en koffie  met een koekje worden voorzien in de Accommodatie. Daarna vertrekken jullie bij het aanbreken van de dag voor een Safari rit. Waarna juillie naar de accommodatie terugkeren voor een uitgebreid ontbijt. De rest van de voormiddag staat er niets op het programma. Jullie kunnen zelf kiezen hoe jullie deze vrije uren invullen. In de late namiddag vertrekken jullie voor een 2de  Gameviewingdrive. Diner en overnachting in de accommodatie.

Standaard : Ilkeliani Camp

Superior : Mara Serena Safari Lodge

6

Dag 6: GROTE RIFTVALLEI Ontbijt-Lunch-Diner

Na het ontbijt rijden jullie naar de Grote Riftvallei. We zorgen er voor dat jullie op tijd voor de lunch aankomen in de accommodatie. De rest van de namiddag zijn jullie vrij u kan optioneel een mooie boottocht maken op het meer. Diner en overnachting in de accommodatie.

Standaard : Lake Naivasha Sopa

Superior : Lake Naivasha Simba Lodge

​​

7

Dag 7: NAIROBI Ontbijt-Lunch-Diner

Na een ontspannen ontbijt brengen we jullie terug naar Nairobi voor een lunch in Karen Blixen Coffee Garden. Hierna volgt een “Out of Africa” tour met  bezoeken aan het Karen Blixen Museum & Giraffe Center. Vervolgens brengen we jullie terug naar het hotel waar jullie zich kunnen opfrissen voor het afscheidsdiner. Deze is voorzien in het wereldberoemde Carnivore Restaurant. Overnachting in het Hotel.

Standaard : Boulevard Hotel

Superior : Eka hotel

8

Dag 8: TERUGREIS Ontbijt

Na het ontbijt Checkout voor 12 u.We brengen jullie veilig naar Jomo Kenyatta International +/- 3 uur voor jullie vlucht terug .Of verleng deze mooie reis aan de Indische Oceaan in de buurt van Mombasa of op Zanzibar?

​​

hier komen de bijpassende hotels te staan

Een privereis is een sublieme ervaring waarbij ieder moment van de dag zorgvuldig met u wordt gekozen. Het spreekt voor zich dat wij dit van begin tot eind met u overlopen zodat uw wensen optimaal vertaald worden in de reis. Indien u interesse heeft in een privereis kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij contacteren u vervolgens voor een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating