Ga op safari in Indonesië

VERTREK Te bespreken met u
INCLUSIEF
Alle maaltijden zoals gespecificeerd
Transport in een minibus
Activiteiten voorgesteld in het programma
Accommodaties zoals beschreven of gelijkwaardig
Ervaren professionele Engelse chauffeur
EXCLUSIEF
Alle persoonlijke uitgaven zoals drankjes, wasservice, telefoon, enz
Fooien aan kruiers , chauffeur en gidsen

Internationale en binnenlandse vluchten

Kosten verbonden aan het nemen van foto’s

Visum
Annulatie- en/of reisverzekeringen ten strengste aangeraden!!
Inentingen meer info bij je huisarts of op het Tropisch instituut

Voor deze reis adviseren we om diverse inentingen te voorzien alvorens uw reis aanvangt. Meer informatie kunt u krijgen in een van onze kantoren. Kijk voor meer informatie over deze reis op onze landpagina of verder in ons reisoverzicht. Wij wensen u alvast een schitterende vakantie toe.

1

Dag 1: LABUAN BAJO diner

In Labuan Bajo luchthaven ontmoet u de lokale gids en volgt er een privé transfert naar het Puri Sari Beach Hotel voor diner en overnachting.
2

Dag 2: LABUAN BAJO-RINCA-KOMODO-LABUAN BAJO ontbijt-lunch-diner

Vroeg uit de veren en naar het legendarische Komodo National Park. De volgorde van de bezoeken kan door de kapitein ter plaatse worden aangepast, afhankelijk van de weersomstandigheden op de dag van de cruise. Ga aan boord van een lokale motorboot (mits supplement ook mogelijk met speedboot) naar Rinca, een klein eiland in de buurt van Komodo. Het eiland is beroemd om Komodo-draken evenals wilde varkens, buffels en vogels. Op dit eilandje zie je deze prachtige hagedissen in hun natuurlijke omgeving. De cruise gaat verder naar Komodo Island terwijl u van een lekkere lunch geniet tijdens de vaart. Op het eiland, brengt een wandeling u naar Banunggulung, een rivierbed waar de draken vroeger verse geiten werden gevoed. De wandeling gaat verder door het spectaculaire landschap waar veel ongebruikelijk planten en dieren kunnen gespot worden langs de weg. Voordat u van Komodo vertrekt,kan u nog gaan zwemmen of snorkelen bij Roze Strand ( Pink Beach). Deze ongerepte baai heeft ongelooflijk helder water en een overvloed aan koraal- en zeeleven. Ga terug naar Labuan Bajo met de boot en geniet van het diner in het hotel.
3

Dag 3: LABUAN BAJO-DENPASAR ontbijt

. Na het ontbijt kan u nog wat nagenieten tot de transfert naar de luchthaven. Prijs op aanvraag. Deze extentie kan los geboekt worden of ingeplant worden in een persoonlijk op u maat uitgewerkte reis

De hotels die hieronder getoond zijn zijn mogelijk om te kiezen gedurende uw safari door Indonesië. Samen met Wonisafaris legt u de keuze van hotels vast.

Puri Sari Beach Hotel

3,0 waardering gebaseerd op 1.234 waarderingen
Labuan Bajo, Wereldwijd

Het Puri Sari Beach Hotel heeft een panoramisch uitzicht op het weelderige groen van de omgeving....

Topvoorzieningen

 • Bagageservice
 • Zwembad / plunchpool
 • georganiseerdeactiviteiten: Georganiseerde activiteiten
 • Hotelbar
 • Restaurant
 • Rookvrije kamers
 • Terras
 • Wasserij service
 • Airconditioning
 • GratisWifi
 • Massage
 • Schoonheidscentrum
 • Een privereis is een sublieme ervaring waarbij ieder moment van de dag zorgvuldig met u wordt gekozen. Het spreekt voor zich dat wij dit van begin tot eind met u overlopen zodat uw wensen optimaal vertaald worden in de reis. Indien u interesse heeft in een privereis kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij contacteren u vervolgens voor een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review

  Rating