Maak kennis met deze unieke dieren in Japan.

VERTREK Te bespreken met u
INCLUSIEF
Alle maaltijden zoals gespecificeerd
Ervaren professionele Engelse chauffeur
Activiteiten voorgesteld in het programma
Accommodaties zoals beschreven of gelijkwaardig
EXCLUSIEF
Alle persoonlijke uitgaven zoals drankjes, wasservice, telefoon, enz
Fooien aan kruiers , chauffeur en gidsen

Internationale en binnenlandse vluchten

Kosten verbonden aan het nemen van foto’s

Visum
Annulatie- en/of reisverzekeringen ten strengste aangeraden!!
Inentingen meer info bij je huisarts of op het Tropisch instituut

Voor deze reis adviseren we om diverse inentingen te voorzien alvorens uw reis aanvangt. Meer informatie kunt u krijgen in een van onze kantoren. Kijk voor meer informatie over deze reis op onze landpagina of verder in ons reisoverzicht. Wij wensen u alvast een schitterende vakantie toe.

1

Dag 1: TOKYO - SHIBU ONSEN diner

s’morgens brengt een privé chauffeur u naar Tokio Station, waar u de iconische Hokuriku bullet trein neemt naar Nagano. Geniet aan boord van de Grand klasse stoelen en de voortreffelijke service. Bij aankomst brengt een privé chauffeur u naar het kleine stadje Shibu Onsen. Kokuya is een Japans hotel met een eeuwenoude traditie en heeft 6 verschillende warmwaterbronnen die rijk zijn aan therapeutische mineralen.S’avonds kan u genieten van een Kaiseki: een traditionele Japanse maaltijd bestaande uit 11 gerechten.

2

Dag 2: SHIBU ONSEN ontbijt-diner

Na een rijk Japans ontbijt privé transfer naar Jigokudani Park, de thuisbasis van de beroemde sneeuwapen. Jigokudani, of ‘hell’s valley’ is genoemd naar de wolken van stoom en kokend water dat uit de bevroren grond komt en het is in deze baden dat de apen zich graag vertoeven. Naar het park kan alleen te voet en is een half uurtje stappen. Voorzie dus gemakkelijk schoeisel, samen met warme kledij. Hoewel de apen er het hele jaar door vertoeven is hun aantal bijzonder groot in de koudere maanden van december tot april.In de namiddag een bezoek aan het nabij gelegen dorpje Obuse, waar meer dan honderd huizen meedoen met de ‘open garden’. Wat betekend dat wanneer een huis een bepaald teken laat zien, de bezoekers het huis vrij kunnen binnengaan en zo het Japanse tuinieren kunnen bewonderen.Ontdek ook het huis van Hokusai, een beroemde houtblokschilder en de lokale brouwerij die hoogwaardige sake produceert. Bereid je voor op een ander culinair hoogtepunt in het hotel en breng de nacht door in Shibu Onsen.

3

Dag 3: SHIBU ONSEN ontbijt

Na een rijk Japans ontbijt nog even ontspannen in de warmwaterbronnen, om dan terug te keren naar Tokio.

Prijs op aanvraag

Deze extensie kan los geboekt worden of ingeplant worden in een persoonlijk op u maat uitgewerkte reis

​​

Het  hotels die hieronder getoond wordt is mogelijk om te kiezen gedurende uw verblijf in Japan. Samen met Wonisafaris legt u de keuze van hotels vast.

Kokuya Hotel

4,0 waardering gebaseerd op 1.234 waarderingen
Nagano, Wereldwijd

Een typische traditioneel Japanse ryokan gelegen in de oude stad, omgeven door prachtige bergen....

Topvoorzieningen

 • Zwembad / plunchpool
 • Restaurant
 • Rookvrije kamers
 • Terras
 • Whirlpool / Jacuzzi
 • Een privereis is een sublieme ervaring waarbij ieder moment van de dag zorgvuldig met u wordt gekozen. Het spreekt voor zich dat wij dit van begin tot eind met u overlopen zodat uw wensen optimaal vertaald worden in de reis. Indien u interesse heeft in een privereis kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij contacteren u vervolgens voor een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

  Tour Reviews

  There are no reviews yet.

  Leave a Review

  Rating