Maak kennis met de imposantste dieren

VERTREK Te bespreken met u
INCLUSIEF
Alle maaltijden zoals gespecificeerd
Transport in een minibus
Activiteiten voorgesteld in het programma
Accommodaties zoals beschreven of gelijkwaardig
Ervaren professionele Engelse chauffeur
EXCLUSIEF
Alle persoonlijke uitgaven zoals drankjes, wasservice, telefoon, enz
Fooien aan kruiers , chauffeur en gidsen

Internationale en binnenlandse vluchten

Kosten verbonden aan het nemen van foto’s

Visum
Annulatie- en/of reisverzekeringen ten strengste aangeraden!!
Inentingen meer info bij je huisarts of op het Tropisch instituut

Voor deze reis adviseren we om diverse inentingen te voorzien alvorens uw reis aanvangt. Meer informatie kunt u krijgen in een van onze kantoren. Kijk voor meer informatie over deze reis op onze landpagina of verder in ons reisoverzicht. Wij wensen u alvast een schitterende vakantie toe.

1

Dag 1: LUANG PRABANG - SAYABOURY - ECC lunch-diner

Onze chauffeur zal u ’s morgens opwachten om u naar de pier van Nam Tien Lake ( Sayaboury) te brengen, een rit van ongeveer 3 uur. Onderweg kan u genieten van de mooie bergen en het groene landschap. Nadien volgt er een korte boottocht naar het Elephant Conservation Center (ECC). Bij aankomst wacht er een heerlijke lunch. Later op de dag maakt u kennis met de olifanten en hun oppassers (Mahouts) en kan u samen met de olifanten een wandeling in het bos maken. Diner en overnachting in het ECC.
2

Dag 2: TREKKING - NURSERY ontbijt-lunch-diner

Na het ontbijt volgt een veiligheidsbriefing, voordat u aansluit bij de olifanten voor hun dagelijkse wandeling van ongeveer een uur in het tropische bos. Na de wandeling komt u alles te weten over het dieet van de olifanten en krijgt u de kans om ze te voeden. Lunch wordt geserveerd in het restaurant van het centrum. Nadien bezoekt u de olifanten nursery, hier leren de baby olifanten hoe ze moeten overleven in het wild, nauwlettend gevolgd door hun moeder.U krijgt meer informatie over het reproductieprogramma dat door de NGO is opgericht. De rest van de dag kan u doorbrengen in het olifanten museum, een boottochtje maken op het meer, zwemmen of gewoon relaxen.
3

Dag 3: TREKING - LUANG PRABANG ontbijt

Na het ontbijt met zicht op het meer, kan u de gids vervoegen voor nog een wandeling door het bos, op zoek naar de heilige Boeddha-voetafdruk. Na de lunch is het tijd om afscheid te nemen van de olifanten en wordt u terug gebracht naar Luang Prabang.Prijs op aanvraag Deze extentie kan los geboekt worden of ingeplant worden in een persoonlijk op u maat uitgewerkte reis

U logeert in het Elephant Consevation Center.

Een privereis is een sublieme ervaring waarbij ieder moment van de dag zorgvuldig met u wordt gekozen. Het spreekt voor zich dat wij dit van begin tot eind met u overlopen zodat uw wensen optimaal vertaald worden in de reis. Indien u interesse heeft in een privereis kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij contacteren u vervolgens voor een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating