Deze wandel expeditie brengt u in het hart van de wildernis. Voor diegene die meer tijd in de bush willen doorbrengen en dicht bij de natuur en de dieren willen zijn is dit de ultieme safari beleving.

Print versie

 

VERTREK Wanneer u wenst
TOURCODE LA-KICWET
VANAFPRIJS Op aanvraag
EIGENSCHAP Privé safari op maat
INCLUSIEF Alle maaltijden en dranken

Ervaren Engelstalige chauffeur/gids

Transport in een safari voertuig

Activiteiten voorgesteld in het programma

Accommodaties zoals beschreven

EXCLUSIEF Alle persoonlijke uitgaven zoals fooien, telefoon …

Internationale vluchten

Visum

Annulatie en/of bijstands verzekering (aangeraden!!!)

Inentingen, meer info bij je huisarts of Tropisch instituut

VISUM Paspoort minimum 6 maanden langer geldig dan dag van aankomst

Visum, bij de grens/luchthaven of vooraf bij ambassade/consulaat.

Een ouderlijke toestemming wordt aanbevolen als de kinderen niet reizen met beide ouders.

Voor meer informatie: http://diplomatie.belgium.be/nl

1

DAG 1

Pick up van de Msembe airstrip rond lunchtijd, afhankelijk van de vluchten. Uw eerste game drive begint onmiddellijk en kan een paar uur duren al naar gelang de dieren die u tegenkomt. Met een fantastische bush lunch onderweg, zal het niet lang duren voor u in oog komt te staan met een olifant. In de late namiddag naar het camp, waar u door de vriendelijke staff wordt opgewacht.

2

DAG 2

De ochtend begint met een kop dampende koffie geleverd aan uw tent, zodat u rustig kunt genieten van de opkomende Afrikaanse zon. Na het ontbijt verlaten we het camp voor onze eerste wandelsafari van ongeveer 10km. Niet alleen de wildsporen worden gevolgd, er is ook aandacht voor de flora en de insecten. In de namiddag is er keuze uit verschillende activiteiten zoals: spoorzoeken, korte wandelingen, vogel spotten….enz.

3

DAG 3

Na een vroeg ontbijt trekken we vandaag nog dieper de Ruaha wildernis in, verrijkt met de kennis van gisteren. Verbeter je bush vaardigheden en ontpop jezelf tot een echte ranger. Na de lunch kan je deelnemen aan verschillende activiteiten en in de avond kan u de Afrikaanse sterrenhemel bewonderen door de telescoop.

4

DAG 4

Deze ochtend vertrekken we vanuit het kamp. We wandelen ongeveer 13 km door het prachtige landschap naar het volgende camp, waar onze lunch en bagage op ons wacht. Daar kan je genieten van de schaduw van uw tent of deelnemen aan de namiddag activiteiten.

5

DAG 5

Terug in de brush , na het ontbijt, maar we nemen een heel andere route voor een heel andere beleving. We gaan ook dieper in op het gebruik van planten voor medicaal gebruik en volgen de voetsporen van de leeuw in de hoop een glimp van hem op te vangen .

6

DAG 6

Na een relaxts ontbijt, vertrek naar de Msembe airstrip voor de vlucht terug naar de internationale luchthaven of een andere accommodatie.

Frontier Camp: Dit mobiele tentenkamp wordt altijd opgezet in de schaduw van de aanwezige bomen om de hitte van de dag te weren. Het bestaat uit maximaal drie ruime 2-persoons tenten voorzien van muskietengaas en comfortabele bedden. Onder de luifel kunt u heerlijk ontspannen en met een verrekijker rustig kijken naar de dieren en vogels die zich in het kamp wagen.
Een toilettent is aanwezig. U kunt douchen door middel van een ‘bush shower’. De maaltijden worden geserveert in een aparte mess tent. Alle drankjes (ook de wijn) zijn inclusief.

Untamed Camp: U slaapt in een koepeltent. De dikke matrassen liggen op stretchers en zijn voorzien van beddengoed. Een toilettent is aanwezig. U kunt douchen door middel van een ‘bush shower’. Alle drankjes (ook de wijn) zijn inclusief.

Een privé safari is een sublieme ervaring waarbij ieder moment van de dag zorgvuldig met u wordt gekozen, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. De vertrekdatum en keuze van de accommodaties wordt in samenspraak met u gekozen.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating