Deze wandel expeditie brengt u in het hart van de wildernis. Voor diegene die meer tijd in de bush willen doorbrengen en dicht bij de natuur en de dieren willen zijn is dit de ultieme safari beleving.

SEIZOEN 2018 – 2019
VANAFPRIJS Maatwerk
INCLUSIEF
Professionele gids
Verblijf in luxe tent
Alle maaltijden
Alle dranken
Activiteiten zoals beschreven
EXCLUSIEF
Persoonlijke uitgaven
Internationale vluchten
Visum
Annulatie- en/of reisverzekeringen ten strengste aangeraden!!
Inentingen meer info bij je huisarts of op het Tropisch instituut

Voor deze reis adviseren we om diverse inentingen te voorzien alvorens uw reis aanvangt. Meer informatie kunt u krijgen in een van onze kantoren. Kijk voor meer informatie over deze reis op onze landpagina of verder in ons reisoverzicht. Wij wensen u alvast een schitterende vakantie toe.

1

DAG 1

Pick up van de Msembe airstrip rond lunchtijd, afhankelijk van de vluchten. Uw eerste game drive begint onmiddellijk en kan een paar uur duren al naar gelang de dieren die u tegenkomt. Met een fantastische bush lunch onderweg, zal het niet lang duren voor u in oog komt te staan met een olifant. In de late namiddag naar het camp, waar u door de vriendelijke staff wordt opgewacht.

2

DAG 2

De ochtend begint met een kop dampende koffie geleverd aan uw tent, zodat u rustig kunt genieten van de opkomende Afrikaanse zon. Na het ontbijt verlaten we het camp voor onze eerste wandelsafari van ongeveer 10km. Niet alleen de wildsporen worden gevolgd, er is ook aandacht voor de flora en de insecten. In de namiddag is er keuze uit verschillende activiteiten zoals: spoorzoeken, korte wandelingen, vogel spotten….enz.

3

DAG 3

Na een vroeg ontbijt trekken we vandaag nog dieper de Ruaha wildernis in, verrijkt met de kennis van gisteren. Verbeter je bush vaardigheden en ontpop jezelf tot een echte ranger. Na de lunch kan je deelnemen aan verschillende activiteiten en in de avond kan u de Afrikaanse sterrenhemel bewonderen door de telescoop.

4

DAG 4

Deze ochtend vertrekken we vanuit het kamp. We wandelen ongeveer 13 km door het prachtige landschap naar het volgende camp, waar onze lunch en bagage op ons wacht. Daar kan je genieten van de schaduw van uw tent of deelnemen aan de namiddag activiteiten.

5

DAG 5

Terug in de brush , na het ontbijt, maar we nemen een heel andere route voor een heel andere beleving. We gaan ook dieper in op het gebruik van planten voor medicaal gebruik en volgen de voetsporen van de leeuw in de hoop een glimp van hem op te vangen .

6

DAG 6

Na een relaxts ontbijt, vertrek naar de Msembe airstrip voor de vlucht terug naar de internationale luchthaven of een andere accommodatie.

Frontier Camp: Dit mobiele tentenkamp wordt altijd opgezet in de schaduw van de aanwezige bomen om de hitte van de dag te weren. Het bestaat uit maximaal drie ruime 2-persoons tenten voorzien van muskietengaas en comfortabele bedden. Onder de luifel kunt u heerlijk ontspannen en met een verrekijker rustig kijken naar de dieren en vogels die zich in het kamp wagen.
Een toilettent is aanwezig. U kunt douchen door middel van een ‘bush shower’. De maaltijden worden geserveert in een aparte mess tent. Alle drankjes (ook de wijn) zijn inclusief.

Untamed Camp: U slaapt in een koepeltent. De dikke matrassen liggen op stretchers en zijn voorzien van beddengoed. Een toilettent is aanwezig. U kunt douchen door middel van een ‘bush shower’. Alle drankjes (ook de wijn) zijn inclusief.

Voor meer informatie over deze schitterende reis kunt u onderstaande documentatie bekijken of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en onze Afrika experts helpen u op weg naar uw volgende droomvakantie.

Meer informatie over deze reis

Of contacteer ons voor persoonlijk advies:

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating